VI tilbyder ikke længere ophold på mallorca. Vi regner med at være klar igen fra 1. januar 2023.


Foto by Philip McErlean https://creativecommons.org/licenses/by-nd/2.0/legalcode

Kort beskrivelse

Vi elsker sol og varme, og hvad er bedre end at kunne cykle på en PYTHON racer under den blå himmel i høj sol, i et terræn med både bjerge, flade veje og smuk udsigt? Nej vel – det er der intet der er 🙂 Derfor rykker vi en del af butikken til Mallorca fra i april og maj 31. maj 2023. Vi sender en vognfuld cykler derned og etablerer en PYTHON CAMP, hvor man kan komme ned og køre på vores specialdesignede PYTHON M racer med Shimano Ultegra Di2 disc.
Bemærk! Vi tilbyder ikke en cykelferie eller rejse med ture, guider, arrangementer mv. Så er det,
det du leder efter, skal du gå til en rejseudbyder af rigtige cykelrejser. Dem kan og vil vi ikke konkurrere
med.

Se vores oplæg fra 2022 her: PYTHON_CAMP_MALLORCA_2022
Se vores prisliste fra 2022 her: Prisliste forår 2022
Her bliver det muligt at booke fra 1. Januar 2023: Lav bookingforespørgsel her

Vi etablerer os på to dejlige hoteller i første raække til vandet i Playa De Palma. Her er alle slags cykelruter. Mod sydøst er der flade veje som i Danmark. Mod nordøst er der kuperet terræn med bakker og småbjerge på op til knap 300 meter blot 10 km. fra hotellet. Mod vest skal man kun cykle 14 km, før man rammer de seriøse bjerge på op til 1000 meter. 

Hotellerne ligger ved den 4,5 km. lange promenade langs stranden, som er én lang række af butikker, restauranter, barer og cafeer. Der er også en cykelsti hele vejen til Palma by, så man let i ro og mag, kan cykle på shopping- eller sightseeingtur. Har du lyst til at komme og cykle på en af vores cykler på Mallorca, er det nu en mulighed. Vi tilbyder at du kan bo i vores camp, få en dejlig stor morgenbuffet hver morgen, og frit benytte en af vores cykler i hele perioden hvor du bor der. Der er hele tiden en PYTHON mand på stedet, og han kan hver dag rådgive om cykelruter, sightseeing ture, Python cykler og meget mere. Cyklen er til rådighed dagligt fra kl. 9.00 til 17.00

Priseksempler

April 2023
Hotel Whala!Beach: Offentliggøres når klar.
Hotel HM Tropical: Offentliggøres når klar.

Maj 2023
Hotel Whala!Beach: Offentliggøres når klar.
Hotel HM Tropical: Offentliggøres når klar.

(Bemærk minimumsophold er 3 nætter)

Priserne er pr. person i delt standard dobbeltværelse ved booking senest d.  xx/xx-2023. Herefter stiger hotellernes pris, med virkning fra xx/xx 2023. Andre værelsestyper er mulige. 

Se detaljer fra 2022 her: PYTHON_CAMP_MALLORCA_2022

Vær opmærksom på, at hotellet opkræver lovpligtig Ecotax, som gæsten selv skal betale på stedet. (https://www.mymenorca.info/menorca-tourist-tax/). Varierer fra EUR 0.50 til 2.00 pr. nat.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.