Python Camp Mallorca 2024 Er åben 27/9 til 27/10. Se link til priser nedenfor. forespørgsler til mallorca@pythonpro.com
Foto by Philip McErlean https://creativecommons.org/licenses/by-nd/2.0/legalcode

Kort beskrivelse

Vi elsker sol og varme, og hvad er bedre end at kunne cykle på en PYTHON racer under den blå himmel i høj sol, i et terræn med både bjerge, flade veje og smuk udsigt? Nej vel – det er der intet der er 🙂 Derfor vil vi igen være at finde på Mallorca fra 27/9 til 27/10 2024. Vi har 20 lækre specialdesignede PYTHON M racere med elektronisk Shimano Di2 gear og skivebremser dernede klar til dig/Jer.

Vi har også vores egen mand på stedet 24/7, så I kan få gode råd og vejledning om ture, udflugter, restauranter og meget mere
Priseksempler:

5 dage i oktober fra kr. 3.295,- 
pr person på det 3 stjernede Hotel Whala!Beach i delt dobbeltværelse
(Vores priser er inkl. cykelleje, hotel i 1. række til stranden, daglig morgenbuffet og dansk guide)
BEMÆRK!!!! Bor du der i uge 42 eller 43, kan du købe en cykel med Ultegra Di2/11-speed hjem til kun kr. 12.500,-
Ingen af cyklerne har været brugt mere end 50 dage. Så husk cykelkuffert 🙂

Se prislisten for andre datoer og det 4 stjernede hotel HM Tropical

Se vores oplæg her: 
PYTHON CAMP MALLORCA
Se vores komplette prisliste for foråret 2024 her: Prisliste forår 2024
Se vores komplette prisliste for efteråret 2024 her: Prisliste efterår 2024 

Intesseret: Send mail med antal personer, datoer, cykelstørrelser mv. til Mallorca@pythonpro.com, så vender vi hurtigt tilbage med samlet pris.

Vi etablerer os på to dejlige hoteller i første række til vandet i Playa De Palma. Her er alle slags cykelruter. Mod sydøst er der flade veje som i Danmark. Mod nordøst er der kuperet terræn med bakker og småbjerge på op til knap 300 meter blot 10 km. fra hotellet. Mod vest skal man kun cykle 14 km, før man rammer de seriøse bjerge på op til 1000 meter. 

Hotellerne ligger ved den 4,5 km. lange promenade langs stranden, som er én lang række af butikker, restauranter, barer og cafeer. Der er også en cykelsti hele vejen til Palma by, så man let i ro og mag, kan cykle på shopping- eller sightseeingtur. Har du lyst til at komme og cykle på en af vores cykler på Mallorca, er det nu en mulighed. Vi tilbyder at du kan bo i vores camp, få en dejlig stor morgenbuffet hver morgen, og frit benytte en af vores cykler i hele perioden hvor du bor der. Der er hele tiden en PYTHON mand på stedet, og han kan hver dag rådgive om cykelruter, sightseeing ture, Python cykler og meget mere. 

Beskrivelse:

Se vores oplæg her: PYTHON CAMP MALLORCA 2024
Se vores prisliste for foråret 2024 her: Prisliste efterår 2024
Vælg størrelse ud fra dette geometriskema: ModelMgeometri

Vær opmærksom på, at hotellet opkræver lovpligtig Ecotax, som gæsten selv skal betale på stedet. (https://www.mymenorca.info/menorca-tourist-tax/). Varierer fra EUR 0.50 til 4.00 pr. nat.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.