Fra 17/9-22 er vi atter at finde på mallorca. Se priser og beskrivelse nedenfor. Send din forespørgsel til mallorca@pythonpro.com
Foto by Philip McErlean https://creativecommons.org/licenses/by-nd/2.0/legalcode

Kort beskrivelse

Vi elsker sol og varme, og hvad er bedre end at kunne cykle på en PYTHON racer under den blå himmel i høj sol, i et terræn med både bjerge, flade veje og smuk udsigt? Nej vel – det er der intet der er 🙂 Derfor vil vi igen være at finde på Mallorca fra 17/9 til 23/10 2022. Vi har 18 lækre specialdesignede PYTHON M racere med Shimano Ultegra Di2 disc dernede klar til dig/Jer.

Vi har også vores egen mand på stedet 24/7, så I kan få gode råd og vejledning om ture, udflugter, restauranter og meget mere

Se vores oplæg her: PYTHON_CAMP_MALLORCA_2022
Se vores prisliste for efteråret 2022 her: Prisliste efterår 2022 

                                                                                           

Intesseret: Send mail med antal personer, datoer, cykelstørrelser mv. til Mallorca@pythonpro.com, så vender vi hurtigt tilbage med samlet pris.

Vi etablerer os på to dejlige hoteller i første række til vandet i Playa De Palma. Her er alle slags cykelruter. Mod sydøst er der flade veje som i Danmark. Mod nordøst er der kuperet terræn med bakker og småbjerge på op til knap 300 meter blot 10 km. fra hotellet. Mod vest skal man kun cykle 14 km, før man rammer de seriøse bjerge på op til 1000 meter. 

Hotellerne ligger ved den 4,5 km. lange promenade langs stranden, som er én lang række af butikker, restauranter, barer og cafeer. Der er også en cykelsti hele vejen til Palma by, så man let i ro og mag, kan cykle på shopping- eller sightseeingtur. Har du lyst til at komme og cykle på en af vores cykler på Mallorca, er det nu en mulighed. Vi tilbyder at du kan bo i vores camp, få en dejlig stor morgenbuffet hver morgen, og frit benytte en af vores cykler i hele perioden hvor du bor der. Der er hele tiden en PYTHON mand på stedet, og han kan hver dag rådgive om cykelruter, sightseeing ture, Python cykler og meget mere. 

Beskrivelse:

Se vores oplæg her: PYTHON_CAMP_MALLORCA_2022
Se vores prisliste for efteråret 2022 her: Prisliste efterår 2022 
Vælg størrelse ud fra dette geometriskema: 
ModelMgeometri

Vær opmærksom på, at hotellet opkræver lovpligtig Ecotax, som gæsten selv skal betale på stedet. (https://www.mymenorca.info/menorca-tourist-tax/). Varierer fra EUR 0.50 til 2.00 pr. nat.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.