TT900

Then ultimative fartmaskine dedikeret til time trials og triathlon.

TT900

Fart, fart og kun fart
TT900 er den ultimative enkelstartcykel. Den har vundet masser af UCI sejre samt DM, og har hentet medaljer ved EM. En TT cykel for vindere.
Mere info kommer snart 

 

DETALJER

Model navn: TT900
Forgaffel: TT900
Headset: FSA No. 42/48CF/ACB
Bremsetype: Caliper (TRP)
Krankboks: BB30
Sadelpind: Specialdesignet aero sadelpind
Frempind: Integreret alu Aero frempind
Farver: Sort med rød/hvide stafferinger
Størrelse: XS, S, M, L, XL
Gearmuligheder: Shimano 105 (R7000), Ultegra (R8000), Ultegra Di2 (R8050), Dura Ace Di2 (R9150)
Vægtgrænse ramme: 135Kg. (Rytter og udstyr)

Alle vores landevejscykler bliver lavet af A-grade carbon fra Mitsubishi, så du som bruger kan være 100% sikker, at det ikke bare en billig kinaramme, som i reglen laves a B-grade og nogle C-grade carbon. Man kan ikke se forskel på A, B og C grade, men man kan mærke forskel på stivhed i forhold til vægt (STW). Yderligere er B og C grade af uensartet kvalitet, så at købe en ramme, som ikke er lavet af A-grade carbon, er som at købe en lodseddel. A-grade er noget dyrere, men det eneste alternativ, hvis man vil have en højkvalitets racer cykel.

Alle vores rammer er af ensartet kvalitet og bliver godkendt efter gældende EU normer og testes nøje for styrke, stivhed, vindmodstand og aerodynamik. Alle testes i testbænk svarende til Koppenberg brostensstykket i Paris-Roubaix uafbrudt i 7 døgn 24 timer i døgnet, med en konstant vægtbelastning på 150KG. Derfor garanterer vi altid at vores rammer kan bære mindst 135KG, selvom de er testet med 150Kg.

KØB DIN TT900 RACER I DAG!

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.