AERO-1

Når aerodynamik og tophastighed er de vigtigste parametre er Aero-1 det bedste alternativ til dig.

Aero-1

Aerodynamik og tophastighed
Aero-1 er den perfekte maskine til at kværne derudaf i høj hastighed. Elsker du de flade danske landeveje, og er du typen som bare altid vil ligge forrest eller fremme foran, og mærke dine konkurrenter falde af en efter en, er  Aero-1 lige netop det rette valg for dig.
Dens aerodynamik og evne til at holde en høj hastighed i lang tid, med et minimalt energiforbrug, passer perfekt til et land som Danmark, hvor vi har masser af vind og primært flade veje. Den har vundet masser af UCI løb både i Danmark og i udlandet, også hvor der er bjerge, så ingen tvivl om, at dette er en vinder maskine.

DETALJER

Godkendelser: UCI godkendt (Ikke disc version)
Model navn: Aero-1

Forgaffel: Aero-1
Headset: FSA No. 42/48CF/ACB
Bremsetype: Skivebremse flat mount eller direct mount.
Krankboks: PressFit BB86
Sadelpind: Specialdesignet carbon Aero sadelpind er inkl.
Farver: Sort med rød/hvide stafferinger
Størrelse: XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL
Gearmuligheder: Shimano 105 (R7000/7020/7070Di2), Ultegra (R8000/8020/R8050Di2/8070Di2/8170Di2), Dura Ace Di2 (R9150/9170Di2/9270Di2)
Vægtgrænse ramme: 135Kg. (Rytter og udstyr)

Alle vores landevejscykler bliver lavet af A-grade carbon fra Mitsubishi, så du som bruger kan være 100% sikker, at det ikke bare en billig kinaramme, som i reglen laves a B-grade og nogle C-grade carbon. Man kan ikke se forskel på A, B og C grade, men man kan mærke forskel på stivhed i forhold til vægt (STW). Yderligere er B og C grade af uensartet kvalitet, så at købe en ramme, som ikke er lavet af A-grade carbon, er som at købe en lodseddel. A-grade er noget dyrere, men det eneste alternativ, hvis man vil have en højkvalitets racer cykel.

Alle vores rammer er af ensartet kvalitet og bliver godkendt efter gældende EU normer og testes nøje for styrke, stivhed, vindmodstand og aerodynamik. Denne ramme er testet i testbænk svarende til Koppenberg brostensstykket i Paris-Roubaix uafbrudt i 7 døgn 24 timer i døgnet, med en konstant vægtbelastning på 150KG. Derfor garanterer vi at denne ramme kan bære mindst 135KG, selvom den er testet med 150Kg.

Vi får også lavet aerodynamiske simuleringer på rammerne, så vi er sikre på, at de rammer vi ender med at tilbyde kunderne, er dem som har bedst mulige aerodynamiske egenskaber i forhold til prisen.

Aero-1 har følgende aerodynamiske egenskaber:

cDA (drag coefficient area) = 
0.0438

Ved hjælp af formlen P = rho/2 * cDA * v^3 beregnes energibehovet ved fremdrift, hvor rho er luftens densitet (ca. 1.2 kg/m3) og v er hastigheden i m/s. Ved 45 km/h (12.5 m/s) giver dette følgende tal: Power consumption: 36,2W

Samme beregning er lavet med en sidevind (Yaw angle) på 10 grader hvilket giver følgende tal: Power consumption: 42,8W

Den komplette 11 siders testrapport er fortrolig og udleveres ikke, men kan gennemlæses hos Python Pro ApS i Vordingborg. Denne ramme er testet i testbænk svarende til Koppenberg brostensstykket i Paris-Roubaix uafbrudt i 7 døgn 24 timer i døgnet, med en konstant vægtbelastning på 150KG. Derfor garanterer vi at denne ramme kan bære mindst 135KG, selvom den er testet med 150Kg.

KØB DIN AERO-1 RACER I DAG!

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.