STEALTH

STEALTH er når aerodynamik, acceleration og tophastighed går op i en højere enhed. Det er til dato en mest komplette racer til både flad vej og stejle bjerge.

STEALTH

Acceleration, aerodynamik og klatreegenskaber.
Aldrig før har vi lykkedes med en så komplet forening af aerodynamik og acceleration. Når du træder til, eksploderer den i en kraftig acceleration op til en meget høj tophastighed, som du ved hjælp af det strømlinede og aerodynamiske design, kan holde med et minimalt energi forbrug.
Det er en vaskeægte aeroracer, som i tillæg er eksplosiv. Er du typen som gerne vil stikke af fra feltet, og ligge alene med vinden på næsen, vil denne racer byde dig optimale betingelser. Eller vil du lige have de afgørende meters forspring, når der trædes til ved foden af stigningen, er der ingen tvivl om, at denne racer er den rette for dig. 
Den har vundet masser af UCI løb både i Danmark og i udlandet, også hvor der er bjerge, så ingen tvivl om, at dette er en vinder maskine.
Kommer med specialdesignet aerostyr, frempind og sadelpind, med fuld indvendig kabelføring

 

DETALJER

Godkendelser: UCI godkendt.
Model navn: STEALTH
Forgaffel: STEALTH
Headset: t.b.a.
Bremsetype: Skivebremse flat mount eller direct mount.
Krankboks: PressFit BB86
Sadelpind: Specialdesignet carbon Aero sadelpind er inkl.
Styr: Specialdesign aerostyr med indvendig kabelføring
Frempind: 
Specialdesign aero med indvendig kabelføring
Farver: Sort mar/sort gloss eller rød gloss/sort gloss
Størrelse: XS, S, M, L, XL
Gearmuligheder: Shimano 105 (R7000/7020/7170Di2), Ultegra (R8000/8020/R8050Di2/8070Di2/8170Di2), Dura Ace Di2 (R9150Di2/9170Di2/9270Di2)
Vægtgrænse ramme: 135Kg. (Rytter og udstyr)

Alle vores landevejscykler bliver lavet af A-grade carbon fra Mitsubishi, så du som bruger kan være 100% sikker, at det ikke bare en billig kinaramme, som i reglen laves a B-grade og nogle C-grade carbon. Man kan ikke se forskel på A, B og C grade, men man kan mærke forskel på stivhed i forhold til vægt (STW). Yderligere er B og C grade af uensartet kvalitet, så at købe en ramme, som ikke er lavet af A-grade carbon, er som at købe en lodseddel. A-grade er noget dyrere, men det eneste alternativ, hvis man vil have en højkvalitets racer cykel.

Alle vores rammer er af ensartet kvalitet og bliver godkendt efter gældende EU normer og testes nøje for styrke, stivhed, vindmodstand og aerodynamik. Denne ramme er testet i testbænk svarende til Koppenberg brostensstykket i Paris-Roubaix uafbrudt i 7 døgn 24 timer i døgnet, med en konstant vægtbelastning på 150KG. Derfor garanterer vi at denne ramme kan bære mindst 135KG, selvom den er testet med 150Kg.

Vi får også lavet aerodynamiske simuleringer på rammerne, så vi er sikre på, at de rammer vi ender med at tilbyde kunderne, er dem som har bedst mulige aerodynamiske egenskaber i forhold til prisen.

STEALTH har følgende aerodynamiske egenskaber:

cDA (drag coefficient area) = 
0.0420

Ved hjælp af formlen P = rho/2 * cDA * v^3 beregnes energibehovet ved fremdrift, hvor rho er luftens densitet (ca. 1.2 kg/m3) og v er hastigheden i m/s. Ved 45 km/h (12.5 m/s) giver dette følgende tal: Power consumption: 34,7W

Samme beregning er lavet med en sidevind (Yaw angle) på 10 grader hvilket giver følgende tal: Power consumption: 43,1W

Den komplette 11 siders testrapport er fortrolig og udleveres ikke, men kan gennemlæses hos Python Pro ApS i Vordingborg. 

KØB DIN STEALH RACER I DAG!

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.