TR-F11

TR-F110 er en hardcore og kompromisløs baneracer til den professionelle cykelrytter.

TR-F110

Stivhed og aerodynamik
TR-F110 er udelukkende designet til at køre hurtigt. Komfort og behagelig er ikke ord som matcher denne racer. Den er benhård og super responsiv, så du kan følge med hvert et ryk og acceleration fra dine konkurrenter.
At vores baneracere er af højeste kvalitet hersker der ingen tvivl om. De har været med til at vinde bl.a. OL, VM, 6-dages løb og mange andre discipliner.
vil du være den næste vinder er den en TR-F110 du skal have.

DETALJER

Model navn: TR-F11
Forgaffel: TR-F11 Aero shape
Headset: FSA No. 42/48CF/ACB
Bremsetype: N/A
Krankboks: BSA Hollowtech
Sadelpind: Specialdesignet Aero sadelpind
Farver: Sort med mørkt logo
Størrelse: XS, S, M, L, XL
Vægtgrænse ramme: 135Kg. (Rytter og udstyr)

Alle vores landevejs- og banecykler bliver lavet af A-grade carbon fra Mitsubishi, så du som bruger kan være 100% sikker, at det ikke bare en billig kinaramme, som i reglen laves a B-grade og nogle C-grade carbon. Man kan ikke se forskel på A, B og C grade, men man kan mærke forskel på stivhed i forhold til vægt (STW). Yderligere er B og C grade af uensartet kvalitet, så at købe en ramme, som ikke er lavet af A-grade carbon, er som at købe en lodseddel. A-grade er noget dyrere, men det eneste alternativ, hvis man vil have en højkvalitets racer cykel.

Alle vores rammer er af ensartet kvalitet og bliver godkendt efter gældende EU normer og testes nøje for styrke, stivhed, vindmodstand og aerodynamik. Alle testes i testbænk svarende til Koppenberg brostensstykket i Paris-Roubaix uafbrudt i 7 døgn 24 timer i døgnet, med en konstant vægtbelastning på 150KG. Derfor garanterer vi altid at vores rammer kan bære mindst 135KG, selvom de er testet med 150Kg.

KØB DIN TR-F11 RACER I DAG!

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.