PYTHON GR-X22, Shimano GRX600/810, 1x11/2x11 speed

Leder du efter en high-end gravel racer er GR-X22 et rigtig godt bud. Her får du en racer, som er lavet af præcis samme kulfiber, som vores dyreste landevejs racer. Den vertikale stivhed og respons er uovertruffen, samtidig med at der ikke er gået på kompromis med den horisontale komfort. Den er bygget til hurtige accelerationer og aggressiv kørsel. En rigtig vinder for dig som absolut ikke vil ligge bagerst i feltet.

Bemærk – prisen er for samlesæt! Konfigurér evt. cyklen nedenfor.
(Bemærk! Billede afviger fra det faktiske produkt)

Varenummer Ikke mulig Kategorier ,

19.990,00 DKK

Ryd
  • DKK
  • 2000 DKK
  • DKK
  • DKK
  • DKK
  • DKK
  • DKK
  • DKK
  • DKK
  • DKK

  Vælg her hvor mange cm. spacere du vil have mellem kronrør og frempind.

  • DKK

  Gælder kun ved stelbrud som følge af fejl i produktet og IKKE brud som opstår som følge af udefra kommende påvirkning som styrt, slag, forkert håndtering, manglende vedligeholdelse mv.

  • DKK

  Ved kassepris eller samlesæt sendes ordren direkte til kundens adresse.

  • DKK
  Reset options

Stel: Python GR-X22 – brugervægt for stel er op til 135kg.
Forgaffel: Python GR-X22 full carbon
Lakering: Sort glossy m/hvidt logo
Sadelpind:  Alu Ø27.2
Styrbånd: Sort gel/corck
Kranksæt: Shimano FC-RX600 1×11 eller 2×11
Krankboks: Shimano BB86
Forskifter v/1×11: Eksklusive forskifter
Forskifter v/2×11: FD-RX810
Bagskifter: Shimano FC-RX810, 11-speed
Kassette: Se tilvalg
Skiftegreb: Shimano BL-RX600/ST-RX600 11-speed til skivebremser
Bremser: Shimano BR-RX400 bremse kalibre
Bremseskiver: SM-RT70 center lock
Kæde: CN-HG600
Bemærk – pedaler medfølger ikke!

Størrelse

XS, S, M, L, XL

Farve

Rød/sort, Sort/sort

Samlesæt eller færdigsamlet?

 • Vi afsender som udgangspunkt altid kun racer cykler til kunder og forhandlere som samlesæt. Dvs. enten skal kunden selv samle den eller også skal Python partneren samle den for kunden.
 • Bestiller du cyklen som samlesæt modtager du to kasser. I kasserne ligger hver del for sig. Dvs. stel, forgaffel, headset, sadelpind, sadel, styr, styrbånd, diverse kabler og smådele, hjulsæt, dæk, slanger, forskifter, bagskifter, kæde, kassette, kranksæt, bremseklør, skiftegreb, krankboks mv. Alle delene skal kunden selv bygge sammen til en komplet cykel. Det kræver en del erfaring, da det svarer til det arbejde en udlært cykelmekaniker udfører. Vi yder ikke support på samling af cykler.
 • Bestiller du cyklen som færdigsamlet via en Python partner, sender vi samlesættet til den valgte Python partner, som samler den og gør den 100% køreklar. Når den er færdig og klar til udlevering kontaktes kunden af Python partneren. Efterfølgende garanti og service varetages af Python partneren
 • Bemærk! Har du købt en cykel som samlesæt, og har du problemer med at få tingene til at fungere , er du nødt til selv at bekoste evt. besøg hos en cykelhandler. For samletsæt accepteres reklamationer KUN såfremt der er en del, som ikke virker eller er gået i stykker. Manglende justering, forkert montering eller forkert brug er IKKE en reklamation for et samlesæt. Fejl som kan rettes uden at udskifte en defekt del er derfor ikke en reklamation, og udbedres derfor kun mod betaling. Det vil kort og godt sige, med et samlesæt medfølger ingen service, men til gengæld får du den til en ekstrem lav pris.
 • Har du brug for endnu mere service, kan du gå til en af vores Python partnere og købe cyklen her. Python partneren vil, mod betaling, være behjælpelig med at tilpasse cyklen og evt. skifte til andre pedalarme, anden styrbredde, anden frempinds længde m.m. Kontakt nærmeste Python partner for tilbud.

Bemærk følgende

Da vores carbon hjul af mærket STEALTH, Rebel, Cruise, Red Ocean og Rebel Royal alle er fuld carbon hjul skal de efterspændes efter nogen brug. Det kan være efter 500km. eller 5000km. Det er ikke til at sige helt præcist. Hvis hjulene begynder at give sig eller “slå” er det på høje tid at få dem efterspændt. Hvis de ikke efterspændes rettidigt vil det medføre fejl på hjul og evt. også stel. Efterspænding af hjul er en naturlig del af cyklens vedligeholdelse og kommer derfor ikke under garantien. Skader som følge af manglende efterspænding dækkes heller ikke af garantien.
Efter første efterspænding er den generelle anbefaling at man får efterspændt sine carbonhjul mindst én gang om året.
Vi udfører ikke efterspænding. Vi anbefaler at dette udføres på et autoriseret cykelværksted.
Ved MTB kassecykel skal man yderligere selv sætte bremseskive på forhjulet med den medfølgende spændebolt/skive og montere hjulet på cyklen.
Ved MTB kassecykel hvor nogle af funktionerne er afhængige af olie- og/eller luft tryk, er det køberens egen opgave at checke at olie- og luft tryk er korrekt, og evt. efterfylde efter behov før ibrugtagelse.
Ved racer med skivebremser, skal brugeren selv sørge for at påfylde olie, når olietrykket bliver for lavt, og bremserne dermed bliver “bløde”. Brug kun originalt bleedkit og olie fra Shimano.
Ved carbon racer er det vigtigt at sadelpinden stikker minimum 12 cm. ned i sadelrøret. Ved carbon MTB er det vigtigt at sadelpinden stikker minimum 15 cm. ned i sadelrøret. I modsat fald kan der opstå skader som ikke er dækket af garantien.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.