Python ALTIUS bjergracer KUN rammekit: Stel, forgaffel, saddelpind, headset og integreret styr.

Prisen er for KUN stel, forgaffel, saddelpind, headset og integreret styr.

Drømmer du om at komme først over Alpe d’Huez? Så er den nye ALTIUS 20th. years anniversary Limited Edition fra Python det oplagte valg.

Oplev muligheden for at erobre bjergene foran dine konkurrenter på vores nyudviklede ALTIUS ramme, som er en topmoderne letvægts bjergracer ramme med uovertruffen stivhed og maksimal aero effekt. Den er designet til at tage dig til helt nye niveauer af præstation og ydeevne når det virkelig går opad! Vælger du en cykel bygget over denne ramme vil den bringe dig til nye højder og hjælpe dig over de mest udfordrende bjerge.
I et samarbejde mellem carbon producenten Toray og vores fabriks ingeniører er det lykkedes at kombinere aerodynamisk design og ekstrem letvægt, samtidig med at der er indbygget en meget høj grad af komfort. Ved at øge den vertikale stivhed uden at gå på kompromis med den horisontale komfort, vil du føle at du sidder komfortabelt på cyklen, uden at det på nogen måde går ud over hastigheden.
ALTIUS er dog ikke kun designet til at vinde bjergetaper, men også til at give dig en enestående oplevelse på vejen. Med en blanding af fart, kontrol og komfort, vil vores cykel tage dig med på en fantastisk rejse og bringe dig tættere på din drøm om at blive hurtigere end nogensinde før. Du vil opleve den rene fornøjelse ved at træde i pedalerne og føle vinden i dit ansigt, mens du klatrer mod bjergtoppene.

Bestil din ALTIUS ramme i dag og oplev den ultimative køreoplevelse!
Rammevægt fra 890. gr. (XS)
Farve: Nordic bronze, silkemat overflade.
(Der laves kun 20 stk. ALTIUS 20 years anniversary Limited Edition rammer)

Varenummer Ikke mulig Kategorier ,

22.990,00 kr.

  • *Størrelse

    Reset options

    *Vælg integreret styr

    *Vælg antal spacere

Dette er inkluderet i prisen:

Stel: Python ALTIUS bjerg/aero stel, carbon monocogue, internal cable routing.
Vægtgrænse: Max. 120 kg. (gælder både stel og hjul)
Forgaffel: Python ALTIUS full carbon aero gaffel inkl. headset
Konstruktion: One piece monocogue støbning.
Lakering: Nordic Bronze / silkemat finish
Styr: Integreret aero styr. 400-420×90-120
Sadelpind:  Python ALTIUS full carbon.

 

Størrelse

XS, S, M, L, XL, XXL

Bemærk følgende

Da vores carbon hjul af mærket STEALTH, Rebel, Cruise, Red Ocean og Rebel Royal alle er fuld carbon hjul skal de efterspændes efter nogen brug. Det kan være efter 500km. eller 5000km. Det er ikke til at sige helt præcist. Hvis hjulene begynder at give sig eller “slå” er det på høje tid at få dem efterspændt. Hvis de ikke efterspændes rettidigt vil det medføre fejl på hjul og evt. også stel. Efterspænding af hjul er en naturlig del af cyklens vedligeholdelse og kommer derfor ikke under garantien. Skader som følge af manglende efterspænding dækkes heller ikke af garantien.
Efter første efterspænding er den generelle anbefaling at man får efterspændt sine carbonhjul mindst én gang om året.
Vi udfører ikke efterspænding. Vi anbefaler at dette udføres på et autoriseret cykelværksted.
Ved racer med skivebremser, skal brugeren selv sørge for at påfylde olie, når olietrykket bliver for lavt, og bremserne dermed bliver “bløde”. Brug kun originalt bleedkit og olie fra Shimano.
Ved carbon racer er det vigtigt at sadelpinden stikker minimum 12 cm. ned i sadelrøret. Ved carbon MTB er det vigtigt at sadelpinden stikker minimum 15 cm. ned i sadelrøret. I modsat fald kan der opstå skader som ikke er dækket af garantien.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.